Kalite Komisyonu

Başkan                       Öğretim Görevlisi. Dr.  İsmail YÖRÜKÇÜOĞLU (Müdür Yardımcısı)

Üye                             Araştırma Görevlisi Dr. Emre DÜZÜN (Müdür Yardımcısı)

Üye                            Doç. Kubilay YILMAZ

Üye                            Öğr. Gör. Hasan Ozan ÖZÇELİK

Üye                             Konservatuvar Sekreteri Seçkin ŞENOL

Görev ve Sorumlulukları

-Müdürlük makamının görevlendirmesiyle Cumhuriyet Üniversitesi ve Konservatuvarımızın stratejik planı ve hedefleri doğrultusunda, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri ile idarî hizmetlerinin değerlendirilmesi ve kalitesinin geliştirilmesi ile ilgili iç ve dış kalite güvence sistemini kurmak.

-Kurumsal göstergeleri tespit etmek ve bu kapsamda yapılacak çalışmaları Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından belirlenen usul ve esaslar doğrultusunda yürütmek ve bu çalışmaları dekanlık onayına sunmak.

-İç değerlendirme çalışmalarını yürütmek ve kurumsal değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmalarının sonuçlarını içeren yıllık kurumsal değerlendirme raporunu hazırlamak ve sunmak.

-Onaylanan yıllık kurumsal değerlendirme raporunu internet sayfasından kamuoyu ile paylaşmak.

-Dış değerlendirme sürecinde gerekli hazırlıkları yapmak.

-Üniversite Yükseköğretim Kalite Kurulu ile dış değerlendirici kurumlara her türlü desteği vermek.